MENU  Contact   Aanmelden  
Naar ledenpagina's

Herplaatsen somabys. Geef ze een nieuwe kans.

Er is/zijn momenteel 2 herplaatser(s) in deze leeftijdscategorie Klik hier om de lijst te bekijken

Een volwassen kat herplaatsen doe je niet zo maar. Meestal gaat daar een lange periode van twijfel aan vooraf.

Toch wordt er een enkel keer een goed tehuis gezocht voor een volwassen Somali of Abessijn , bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Lid/abonnee’s van SAN kunnen een volwassen katten bij ons opgeven voor herplaatsing. De service is gratis voor leden. Bent u geen lid, neem dan contact op (adres zie onder) over de voorwaarden voor plaatsing . In alle gevallen hebben we graag vooraf persoonlijk contact, want een huisgenoot herplaatsen doe je niet zo maar.

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby hier zo spoedig mogelijk. Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Algemene informatie over aangeboden herplaatsers:

SAN Kitteninfo
p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com
GSM 06 43783297
dagelijks bereikbaar van 16:00-20:00


De herplaatser(s)

Habiba van Lovely-Asta NLKV 2020.2248

RasAbessijn
Kleura - blauw

Een forever home gezocht voor onze lieve Habiba, een blauw poesje van 4 jaar. Haar roepnaam is Biebje.

Helaas voelt Habiba zich niet meer prettig in de groep en daarom zoeken wij een lief huisje waar zij veel aandacht kan krijgen. Zij houdt erg van knuffelen en komt ook geregeld bij je op schoot. De zon is ook haar favoriet.

Zij mag niet los buiten lopen, maar een goed afgesloten tuin vindt zij heerlijk.

Zij is gesteriliseerd en krijgt dus ook brokjes en zachtvoer voor de gesteriliseerde kat. Wij geven haar geen rauw vlees.

Wij hopen dat iemand haar een goed huisje kan geven, waar geen andere katten wonen.

Voor meer info graag bellen 0643783297 of mailen lucia@lovely-asta.nlRasAbessijn
Kleura - blauw

Voor Evie zoek ik een nieuw huisje.

Zij is een wildkleur abessijn van vijf jaar oud. Sinds ze een paar maanden geleden gesteriliseerd is kan ze het niet meer zo goed vinden met de andere abessijnen in huis. Dus nu zoek ik voor haar een huis waar zij alle aandacht krijgt en waar ze alleen kan zijn met haar personeel.

Honden is ze gewend en daar kan ze goed mee omgaan.  Evie is graag in een afgesloten tuin. Ze geniet van het zonnetje maar verder is ze een echte binnenkat. Ze wil graag geknuffeld worden maar wel onder haar voorwaarden.  Ze is gesteriliseerd, gechipt en heeft een Europees paspoort.

Wanneer u interesse heeft kunt u mailen naar scvandijkchotu@hotmail.com 

Sylvia van Dijk